headervisual.png

SUPPORTERS

KOKKIE ORDENPLEIN 40 - APELDOORN - TEL.: 055-35 55 882
images.jpeg

Levo is de ideale partner voor horecabedrijven in Nederland! Levo produceert een compleet assortiment aan horecaproducten. Al jarenlang is Levo sterk vertegenwoordigt bij horecabedrijven zoals: restaurants en hotels, brasseries, cafetaria’s en snackbars, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sportkantines, bedrijfskantines, en ook in de catering werkt men met Levo producten.

free-from-shop.png

THE FREEFROM SHOP

In onze winkel aan de Soerenseweg 22 in Apeldoorn , bieden we een bijzonder ruim assortiment, glutenvrije en dieet producten. Er is volop keuze, variërend van (vers) brood, broodvervangers, cereals, meel en koekjes tot pasta en soepen.

kokkie-logo-1.png

Decennialange ervaring en naamsbekendheid

Kokkie is al circa 40 jaar een begrip en daar kunt u als franchisenemer van profiteren! We zijn continu op zoek naar mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die nét iets meer willen met hun snackbar. Meer uitstraling, meer begeleiding, meer keuze, meer service én meer kwaliteit.

GlutenvrijSnackerij_logo2.png

Jouw online gids voor een makkelijke en lekkere glutenvrije lifestyle. Hier vind je info en inspiratie over alles wat met het glutenvrije leven te maken heeft. Ons doel is dat het glutenvrije dieet voor iedereen niet alleen gemakkelijker maar ook leuker wordt.

500x0-d5e3a933326.jpg

Angelo's Ice Dream

Al jaren is Angelo’s Ice Dream één van de meest vertrouwde softijs concepten in Nederland. Door de hoogstaande kwaliteit van de producten al jaren van vaste waarde.